Undervisere – Vinterskolen

Maria Nielsen

Jeg hedder Maria og er 25 år gammel – og bor i Nyborg. Jeg er i gang med at færdiguddanne mig som psykomotorisk terapeut og arbejder derudover som tjener, underviser og koreograf. Det er mit 8. år som underviser på vinterskolen og jeg glæder mig lige meget hvert år. Jeg har danset siden jeg var 11 år gammel på Nyborg voldspils vinterskole og har derudover en 1-årig grunduddannelse i dans. Udover at være underviser er jeg også daglig leder af vinterskolen på 5. år og glæder mig meget til en ny sæson, med både nye og gamle ansigter.

Det er vigtigt at vide at vinterskolen rummer alle elever – vi tilpasser undervisningen efter den enkelte elev og holdet som helhed. Vi ligger stor vægt på at det skal være hyggeligt og sjovt, men samtidig lærerigt at gå på vinterskolen. Vi sætter stor pris på og tillægger det meget værdi at arbejde frem til et produkt, som vil blive vist til forårets store opvisningsshow.

Jeg ønsker alle undervisere, gamle og nye elever en fremragende og fantastisk sæson på vinterskolen 2017/18.

Kirstine Dick Henriksen 

Mit navn er Kirstine og jeg er 21 år gammel og er bosat i Nyborg. Det er første gang jeg skal undervise i dans, men jeg har selv danset på Nyborg Voldspils Vinterskole i snart 10 år og medvirkede på deres sommerscene som danser i Grease. Jeg har derudover gået på efterskole, hvor jeg også fik stor erfaring inden for gymnastikkens og især dansens verden og var også der jeg fik opdagede min interesse for hiphop / house.  På holdene kommer I til at arbejde inden for forskellige stilarter der udspringer fra hiphop såsom: House, New school, old school osv. Jeg glæder mig meget til at undervise og lære jer at kende.

Louise Nordstjerne

Jeg hedder Louise og er 25 år gammel. Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder og bor i Nyborg. 
Jeg har selv danset siden jeg var 9 år gammel, både på forskellige danseskoler og i forestillinger på bl.a Nyborg Voldspil. Jeg har undervist på Vinterskolen i to år. Havde et års pause sidste år da jeg skulle til Norge og arbejde et halvt år, men er nu tilbage og glæder mig enormt meget til at skulle undervise igen og have en masse hyggelige timer på Slotsmøllen.

Dorthe Boe Christensen

Mit navn er Dorthe, og jeg er 42 år gammel. Jeg arbejder på Oure Efterskole, hvor jeg underviser i skuespil på 10. klasse, dansk og Oure Global. For nogle år siden tog jeg en diplomuddannelse i dramapædagogik, og jeg elsker at undervise i teater.

Jeg har altid elsket teater og musik og har i forskellige sammenhænge selv været aktiv. I Nyborg Voldspil sammenhæng var jeg med første gang i på sommerscenen i Evita 2008, på vinterscenen ”Narnia” 2008 og i den seneste forestilling ”Jul på Slottet” 2017 i rollen som Fedorika.

Nyborg Voldspil er et dejligt sted og jeg glæder mig til at undervise en masse glade teater-unger!