Instruktørteam

Alle i instruktørteamet har selv stået på scenen hos Nyborg Voldspil
Jesper Dupont
Instruktør


I rollen som instruktør af vinterforestillingen finder vi en ny mand: Jesper Dupont. I voldspilssammenhæng spillede Jesper rollen som Rolf i The Sound of Music tilbage i 2001.

Jesper har siden uddannet sig som skuespiller ved Århus Teater, hvor han har arbejdet i 10 år. Han har blandt andet modtaget Reumerts Talentpris for sit arbejde.

Jesper er også i besiddelse af et iværksættergen og står blandt andet bag forestillinger i Den Fynske Landsby, bag TV-programmer, har lagt stemme til mange lydbøger og reklamefilm samt meget andet.

Vi glæder os meget til at møde Jesper i instruktørrollen.

Kristine Becker Lund
Sanginstruktør


Kristine havde debut som sang- og korinstruktør på Nyborg Voldspil på Grease (2017). Hun slog sine folder som amatør på Volden i starten af 90'erne, og har i de mellemliggende år uddannet sig og arbejdet som operasanger.

Det er med andre ord en topprofessionel kvinde, vi har med at gøre. Kristine er utrolig dygtig til at hjælpe skuespillerne med at bruge hele kroppen rigtigt til at synge med, så det både lyder og føles godt. Og så vil rygterne vide, at de elsker at arbejde sammen med hende.

Maria Nielsen
Koreograf


Maria debuterer som koreograf på denne forestilling, men er – trods sine 24 år - allerede en gammel kending, da hun har været med på scenen hos Nyborg Voldspil i forskellige forestillinger siden 2004. Det er også Maria, der har stået bag Nyborg Voldspils Vinterskole de sidste 9 år.

Maria er ved at afslutte sin uddannelse som psykomotorisk terapeut og har derudover en danseuddannelse fra Allingham Dance Academy.