Instruktørteam

Singin' in the Rain

Premiere 20. juli 2018 og spiller til og med 11. august 2018

Vicki Berlin og Nikolaj Tarp
Instruktører

Vicki Berlin kommer med en baggrund inden for amatørteaterverdenen, hun er forfatter samt uddannet skuespiller og har medvirket i et hav af revyer lige fra Cirkusrevyen, Rottefælden og senest Odense Sommerrevy.
Nikolaj Tarp er instruktør, forfatter, dramaturg samt uddannet producer og sammen med Vicki skal de deles om rollen som instruktør. 

Og rollefordelingen er klar mellem parret. Nikolaj Tarp kommer til at stå for det dramaturgiske og Vicki Berlin kommer til at stå for at få bevægelse og det musiske ind i scenerne, og derudover så deles de om personinstruktionerne. 

Kristine Becker Lund
Sanginstruktør

Kristine havde debut som sang- og korinstruktør på Nyborg Voldspil på Grease (2017) og havde samme funktion i Jul på Slottet senere på året. Hun slog sine folder som amatør på Volden i starten af 90'erne, og har i de mellemliggende år uddannet sig og arbejdet som operasanger.

Det er med andre ord en topprofessionel kvinde, vi har med at gøre. Kristine er utrolig dygtig til at hjælpe skuespillerne med at bruge hele kroppen rigtigt til at synge med, så det både lyder og føles godt. Og så vil rygterne vide, at de elsker at arbejde sammen med hende.

Peter Friis
Koreograf

Peter har undervist i dans i hele verden og har været koreograf på musicals og revyer i hele Danmark. I West Side Story i 1987 stod Peter selv på Voldspilsscenen og det samme gjorde han i Show Boat i 1990, men det var også her han debuterede som koreograf hos Nyborg Voldspil. Det er anden gang Peter skal lave koreografi til Singin' in the rain hos Nyborg Voldspil og det er samtidig også hans niende forestilling som koreograf.

Mads Lunde
Kapelmester

Mads skal for andet år i træk lede musikerne gennem Nyborg Voldspils sommerforestilling. Mads Lunde er en ægte Nyborgdreng - og han var med i sit første Voldspil i 1985. Mads er uddannet trompetist fra musikkonservatoriet i 1996. Han startede sin karriere på trompet i Danehofgarden, da han var syv år gammel, og sidst Nyborg Voldspil spillede Singin' in the Rain var det ligeledes med Mads Lunde på trompet - så musikken er i trygge hænder.