Cyrano 2020

Audition

Der afholdes audition til Cyrano lørdag den 12. og søndag den 13. oktober 2019.
Du kan læse nærmere om audition og tilmelde dig HER​​​​

Historien

Historien om Cyrano - digteren og musketeren med den store næse - er en romantisk komedie af de helt store, som med god grund har bjergtaget publikum over hele verden. I Sebastians musicaludgave får den store, legendariske fortælling, musikalsk luft under vingerne med en række af hans smukkeste og mest medrivende sange.

Cyrano kan fægte og slås og nedlægge hundrede mand med sin kårde. Han kan skrive tindrende smukke digte og spidde magten med sine skarpe vers. Men én ting formår han ikke: At vinde Roxanes hjerte. Hans grimme næse er i vejen og modet svigter ham. Hun forelsker sig derimod hovedkulds i den unge Christian, der er smuk, men ikke mestrer ordene. Det gør Cyrano. Og for Christian skriver han nu de fortryllende ord som Roxane forelsker sig i. De ord som gør kærligheden mulig. Med Cyranos ord vinder Christian, Roxanes kærlighed. Mens Cyrano selv, må se til fra skyggen...

Oplev en stærk og eviggyldig historie om krig og kærlighed, der ovenikøbet er baseret på virkelige hændelser, sat i scene på en af Danmarks smukkeste udendørsscener. Fyldt med store, flotte optrin, glæde og højt humør, og du kan lade dig forføre af Sebastians vidunderlige musik tilsat stort kor og orkester.

Vi glæder os til at se dig til en gribende musicaloplevelse på Volden, når Nyborg Voldspil for første gang opfører denne musical på den store udendørs scene på Kronprinsens Bastion i sommeren 2020.

Cyrano

17. juli til 8. august 2020 

Billetpriser
Voksne kr. 125-295
Børn kr. 125
Børn er til og med 12 år

Nyborg Voldspil
Møllebakken
5800 Nyborg

Billetsalget begynder 1. december 2019

Kunstnerisk ledelse

Jesper Dupont
Instruktør

​​Peter Friis
Koreograf

Johan Berg
Sang- og korinstruktør

Kristoffer Nybye
Kapelmester

>