Ronja Røverdatter 2019

“Den nat Ronja blev født buldrede tordenen over bjergene, det var en uvejrsnat, der fik al troldtøj, som holdt til i Mattisskoven, til forskræmt at krybe ned i deres huler og skjulesteder, kun de onde skovhekseelskede uvejr højere end nogen anden slags vejr og fløj hylende og skrigende rundt om røverborgen på Mattisbjerget”.

En uvejrsnat fødes to børn i to rivaliserende røverbander: Pigen Ronja hos Mattisrøverne og drengen Birk hos Borkarøverne. Da Ronja kommer til verden, slår lynet ned og en dyb kløft deler nu den mægtige røverborg, Mattis Borg.

De hjemløse Borkarøvere er ikke længe om at flytte ind i den tomme del af borgen – til stor ærgrelse og irritation for Mattisrøverne. De to røverkonger, Mattis og Borka er nemlig slet ikke gode venner.

Ronja har det svært med røverlivet. Hun søger derfor ud i skoven, hvor hun lærer at begå sig blandt rumpenisser, heksefugle, gråddværge og andreunder- og overjordiske væsner.Det er også i skoven Ronja møder Birk. Fjendesøn og nabo. Og Ronjas bedste ven. Sammen beslutter de sig for at vende ryggen til røverlivet og forsøge at standse fjendskabet mellem de voksne. Det bliver hverken nemt eller ufarligt!

Kom og mød Ronja, Birk og alle de andre til Ronja Røverdatter med Sebastians fantastiske musik på Slotsmøllen og tag hele familien med.

Ronja Røverdatter

8. november til 8. december 2019 

Billetpriser
Voksne kr. 150,-
Børn kr. 100,-
Børn er til og med 12 år

Dato og tid
Torsdage og fredage kl. 19.00
Lørdage og søndage kl. 11.00 og 15.00

Nyborg Voldspil
Slotsmøllen
Torvet 12, 5800 Nyborg

Varighed
2 timer og 15 min. inkl. pause

Kunstnerisk ledelse

Jesper Dupont
Instruktør

Kristine Becker Lund
Sang- og korinstruktør

Maria Kronborg
Koreograf

Malene Højme Ilskov
Scenograf


>