Audition

Har du lyst til at være en del af årets juleforestilling for hele familien? Tilmeld dig til vores audition 4. og 5. august ved at klikke på knappen ovenfor.

Det er risengrød!

Til vinter byder vi på ægte julestemning i den gamle Slotsmølle for hele familien. Træd ind i en verden fyldt med julemagi og eventyr med Nissebanden i Julemandens Land.

Historien

I den lille by Holme-Olstrup vil den nye, unge og skruppelløse købmand Fornøje-Frederick forvandle Brugsen til en ren profitmaskine. Noget er helt galt i byen – glæden er væk og julens magi er truet!

Uden glæde, kan Julemanden nemlig ikke lande med sin kane i Holme-Olstrup. Derfor må Nissebanden tage affære. Heldigvis har de hørt om to magiske stjernesten der er faldet ned i polarnatten, oppe i Julemandens Land. Så Gemyse, Skipper, Hr. Mortensen, Lunte og den nyankomne “Ny-Nisse” Puk, må drage afsted for at få fat i det magiske sten, der kan opfylder ønsker, så de kan redde julen.

Forestillingen byder på uforglemmelige og sjove øjeblikke med alle de skønne karrakterer fra den elskede TV-Julekalender. Og til sidst lærer Fornøje-Frederick en vigtig lektie om hvad julen virkelig handler om – den “ægte glæde”.

Nissebanden i Julemandens Land er mere end bare en historie om julens magi. Det er en rørende fortælling, der inspirerer os til at værdsætte familie, venner og fællesskabet – alle de vigtige ting i livet.Med en god blanding af humor, spænding og hjertelige øjeblikke, er vinterens forestilling en uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne.

Kom og oplev, hvordan de bedste julemirakler sker, når vi arbejder sammen og værner om det der virkelig betyder noget.

Nissebanden i Julemandens Land

15. november til 15. december 2024
Fredage: Kl. 19.00
Lørdage: Kl. 11.00 og 15.00
Søndage: Kl. 11.00 og 15.00

Billetpriser
Voksen: 195 kr.
Børn: 135 kr.
Børnepriser gælder for børn under 13 år

Inkl. 20 kr. billetgebyr.

Billetter købes online eller hos
VisitNyborg på Torvet i Nyborg

Nissebanden i julemandens land
opføres indendørs i 
Slotsmøllen
Torvet 12
5800 Nyborg

Kunstnerisk ledelse

Mikal Korsgaard Larsen
Instruktør

Johan Berg
Sang- og korinstruktør

Maria Kronborg
Koreograf

Kristoffer Nybye
Kapelmester