Vinterskolen

Sæson 2021/22 

Sæsonen begynder i uge 2 (fra mandag den 10. januar 2022), hvor der også er prøvetimer på alle holdene.

Niveauer:

Når du skal tilmelde dig et hold, er det vigtigt at vi finder det hold der passer til dig og hvor du kan lære og udvikle dig mest. Derfor har vi i år prøvet at lave en niveau opdeling af holdene, hvor du kan finde ud af, hvor du passer bedst ind. På nogle af holdene har det ingen betydning om du er nybegynder eller meget erfaren, og derfor vil dette blive markeret med 1 stjerne.

Er du i tvivl om hvor du skal placeres, så kom til en prøvetime på det hold du tænker er det rette og tag en snak med underviseren.

*: Både for begyndere og øvede.
På dette niveau kan alle være med og undervisningen vil blive tilpasset efter eleverne på holdet, således at alle, på alle niveauer, udvikler sig og bliver dygtigere.

**: Begynder/ let øvede.
Ingen erfaring eller lidt erfaring. Hvis du går ind under denne kategori, betyder det at du ikke har gået til enten dans, drama eller sang før og/eller at du kun har gået til det i 1-2 år.

***: Let øvede/ øvede.
Du har lidt erfaring inden for dans, drama eller sang. Hvis du går ind under denne kategori er du blevet undervist i mere end 2 år og har god erfaring og teknik og kan følge med på et højt niveau.

****: Øvede. 

Hvis du går ind under denne kategori, har du meget erfaring, gerne mere end 3 år, og kan følge med på et højt niveau. Det forventes at du er arbejdsom, har god teknik, har styr på dine ting og er klar på at blive undervist på et højt niveau. Der vil blive arbejdet intenst med at gøre hver enkelt elev dygtigere og sammen rykke grænser.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til hold, tilmelding og ændringer, kan du skrive til os på email eller udfyld kontaktformularen og send til os.

Maria Kronborg

Leder af Vinterskolen og underviser i dans