Sang & Kor

Vinterskolens sang og kor foregår på ugentlige hold på torsdage. Young Preparing som foregår i Landmanden (lille sal) ved siden af Slotsmøllen, og Voksenkoret som foregår på Slotsmøllen (store sal)

Du lærer at synge i kor, men også individuelt, du lærer om forskellige sangteknikker, og lytte til og synge sammen med andre. Der bliver indlært forskellige korsange, som man synger sammen og hvis man har lyst, kan man også synge lidt solo. Du lærer også til kor at holde rytmer, synge i kanon og klappe på 2 og 4.

Underviser

Benjamin Holmstrøm Nielsen

Underviser: Sang & Kor

Holdene

Torsdag

 

Hold 8: Young Preparing (14-17 år)
Tid: Torsdag 17.00-18.30
Underviser: Benjamin Holmstrøm Nielsen
Pris: 650 kr.

 

Young Preparing

Om hold 8:

Young Preparing er et hold for unge talenter i alderen 13 – 17 år som er vilde med at synge. På Holdet fokuserer vi på korsang og ind imellem solosang. Vi gør meget ud af at skabe et trygt arbejdsrum, hvor det er okay at lave fejl og hvor man kan arbejde med sig selv og holdet som en gruppe.

Da holdet ikke er så stort er der mulighed for at gå i dybden med nogle andre ting end hvis der var mange på holdet.

Hold 9: Voksenkor (18+ år)
Tid: Torsdag 18.45-20.15
Underviser: Benjamin Holmstrøm Nielsen
Pris: 650 kr.

Voksenkoret

Om hold 9:

Nyborg Voldspils voksenkor er et kor for dig som elsker at synge. Holdet er for alle, så har du sunget i mange år, stået på Nyborg Voldspils scener og savner den glæde musikken bringer, eller er det her dit første forsøg i kor verdenen, så er det her hold for dig. Her stræber vi efter et hold fuld af musisk glæde og efter at skabe et godt fællesskab. Udover glæden ved at gå til kor, kan du få lov til at prøve kræfter med flere forskellige sangteknikker, i møde med de forskellige genrer i løbet af sæsonen.

Lyder det som noget for dig, så glæder vi os meget til at se dig til opstart d. 1/9/22

 

 

1. gang er gratis – tilmelding og betaling kan ske efter første lektion