Dans

Undervisere

Maria Kronborg

Underviser: Performing Dance (Hold 4, 5, 6)

Emma Normann Hansen

Underviser: Disney Dancers, MGP Movers og Minitrolls (Hold 1)

Lærke Wiggers

Assistent: Minitrolls

Laura Wildt

Underviser: Minitrolls (Hold 12) og Performing Dance (Hold 7)

Holdene

Mandag

 

Hold 7: Performing Dance – begynder/let øvede (10-12 år)
Tid: Mandag 17.15-18.45
Underviser: Laura Wildt
Pris: 675 kr.

Om hold 7:
Dette hold er for nybegyndere/let øvede, så alle kan være med uanset, hvor mange gange man har danset. Vi vil beskæftige os med at lære teknik, smidighed og dansetrin indenfor moderne dans, showdans, ballet og HipHop.
 
Denne teknik og disse dansetrin vil vi videreføre i koreografier, så allerede kendte dansetrin bliver sammen sat til hele danse, som vi vil lære i løbet af sæsonen. Fokus er på at vi alle skal have det sjovt med at danse samtidig med, at man vil opleve en individuel udvikling indenfor forskellige dansegenre i løbet af sæsonen.
 

 

Hold 12: Mini danse Trolls (5-6 år)
Tid: Mandag 16.30-17.15
Underviser: Laura Wildt og Lærke Løkkegaard Wiggers
Pris: 550 kr.

Om hold 12:
På dette hold vil det hele handle om danseglæde, og det at have en dansefest til god musik, som vi kender. På holdet skal vi finde rytmen i kroppen til musik, som vi skal lave små koreografier til.
 
Disse koreografier bliver skabt ud fra de dansetrin, som vi lærer til hver træning, og som vi øver os på igennem sæsonen. Holdet er for alle der har lyst til at danse og til at have en fest med andre danseglade børn.
 
 
 

Tirsdag

 

Hold 4: Performing Dance – øvede (10-12 år)
Tid: Tirsdag 16.30-18.00
Underviser: Maria Kronborg
Pris: 675 kr.

Om hold 4:
Performing dance, hvad er det? For mig er det et god blanding af alle mulige stilarter, såsom, balletteknik, jazz, hiphop/House, showdans, moderne og meget mere. Det betyder, at går du på et af mine hold kommer du til at prøve en masse forskelligt igennem sæsonen, og hvor koreografierne kommer til at afspejle holdets forcer og interesser, samtidig med at det er varieret, således at der er noget for alle.

Vi træner både smidighed, styrke, danseteknik, koordination og hukommelse, samt lære nogle forskellige koreografier vi kan vise til opvisningen, til foråret. 

Det er et øvet hold og det betyder at du skal have gået til dans nogle år, hvor du kan basal grundteknik, med lidt ekstra oveni. 

På dette hold bliver du presset lidt ekstra, så du bliver dygtigere, samtidig med at du lærer nye fagtermer og teknikker. Dette hold rummer altid danselystne og nysgerrige elever, som brænder for det de laver. Der skabes altid et trygt undervisningsrum, hvor kreativiteten har mulighed for at udfolde sig. Vi er fjollede, vi er seriøse og vi er koncentreret til alle timer og hygger os altid. 

Hvis du er i tvivl om, om du er begynder/letøvet/øvet, så kom ned til en prøvetime og så snakker vi om det efterfølgende. Laura Wildt har hold i samme aldersgruppe, hvor det blot er begynder/letøvet og nogle gange anbefaler vi at du starter der, inden du rykker videre til det næste hold. Dette gør vi fordi det skal være sjovt og fedt at danse hele tiden og vi sætter dig på det hold, vi/du synes vil skabe den bedste sæson for dig.

 

Hold 5: Performing Dance (13-16 år)
Tid: Tirsdag 18.00-19.30
Underviser: Maria Kronborg
Pris: 675 kr.

Om hold 5:
Performing dance, hvad er det? For mig er det et god blanding af alle mulige stilarter, såsom, balletteknik, jazz, hiphop/House, showdans, moderne og meget mere. Det betyder, at går du på et af mine hold kommer du til at prøve en masse forskelligt igennem sæsonen, og hvor koreografierne kommer til at afspejle holdets forcer og interesser, samtidig med at det er varieret, således at der er noget for alle.

Vi træner både smidighed, styrke, danseteknik, koordination og hukommelse, samt lære koreografier, vi kan vise til opvisning i foråret.

Det er et blandet hold hvor du kan komme selvom du er begynder, let øvet eller øvet, bare du elsker at danse og lære. Nogle kan meget på det hold og andre kan ikke, men der er plads til alle og vi hjælper alle sammen hinanden gennem de trin der er svære og nemme. Holdet emmer altid af stor danselyst og glæde, hygge og grin. På dette hold arbejder vi også meget med kropsbevidsthed og kropsoplevelse og sammenhold, således at vi kommer væk fra det der kan opleves pinligt eller mærkeligt. Eleverne på dette hold altid bliver en del tættere, da vi skaber et trygt undervisningsrum, hvor der er plads til fejl, som øger din læring.

Dans er sjovt, mærkeligt, kreativt og flot og det er der plads til at dyrke på mine hold.

 

 

 

 

 

Hold 6: Performing Dance (16-25 år, og op efter)
Tid: Tirsdag 19.30-21.00
Undervisere: Maria Kronborg
Pris: 675 kr.

Om hold 6:

Holdet hvor du er velkommen også selvom du ikke er 25 år længere!

På dette hold bliver undervisningen i høj grad præget af hvem der er på holdet og hvad ønsker der er. Dette betyder at vi træner både teknik og lærer koreografier, som på alle de andre hold, men målet er nødvendigvis ikke at skulle optræde med det vi laver hvis man ikke har lyst.
Er dit ønske at hyggedanse samtidig med du får motion, så er dette hold ligeså meget et hold for dig som det er for dig der ønsker at blive dygtigere og udfordret.

På dette hold danser vi alt fra musical til hiphop, lærer teknikker fra både ballet – til det street og groundet gademiljø i USA. Så der skulle gerne være lidt for en hver smag, så det er bare med at byde ind og danse med!

Der er plads til alle på dette hold, om du er øvet eller Nybegynder betyder ikke så meget, vi tilrettelægger nemlig undervisningen lige efter dig og dit niveau. 

          

 

 

 

 

 

 

Torsdag

 

Hold 1: Mini danse Trolls (4-5 år)
Tid: Torsdag 16.00-16.45
Underviser: Emma Normann Hansen og Lærke Løkkegaard Wiggers
Pris: 550 kr.

Om hold 1:
Er du mellem 4-5 år, elsker du at danse og kan du godt lide god musik? Så kom og vær med på lige netop dette hold! (OBS. 3-årige er velkomne, så længe de fylder 4 i sæsonen). Med leg og højt humør arbejder vi med rytme, motorik, koordination, teknik, udtryk og seje dansetrin.

Vi danser til alt fra mgp, disney og klassiske børnemelodier & så øver vi på koreografier (sammensætning af fede trin, der udgør en sej dans), som opføres til det store danseshow i slutningen af sæsonen. Her er der plads til alle der kan lide at danse, især alle seje mini danse trolls!

 

Hold 2: MGP Movers (6-8 år)
Tid: Torsdag 16.45-17.45
Underviser: Emma Normann Hansen
Pris: 575 kr.

Om hold 2:
Er du mellem 6-8 år, elsker du at danse og kan du godt lide god musik? Så kom og vær med på lige netop dette hold! Med leg og højt humør arbejder vi med rytme, motorik, koordination, teknik, seje dansetrin samt udtryk – at fortælle og formidle en historie igennem bevægelser.

Vi danser til alt fra mgp, disney og klassiske børnemelodier & øver på koreografier (sammensætning af fede trin, der udgør en sej dans) som opføres til det store danseshow i slutningen af sæsonen. Her er der plads til alle der kan lide at danse, især dem der elsker at rokke med til fede MGP hits.

 

Hold 3: Disney Dancers (8-10 år)
Tid: Torsdag 17.45-18.45
Underviser: Emma Normann Hansen
Pris: 575 kr.

Om hold 3:
Er du mellem 8-10 år, elsker du at danse og kan du godt lide god musik? Så kom og vær med på lige netop dette hold! På dette hold arbejder vi med rytme, motorik, koordination og teknik. Vi arbejder ligeledes med at udtrykke os igennem dansen og fortælle en historie. Vi danser til alt fra mgp, disney & nutidens største hits & lærer koreografier (sammensætning af fede trin, der udgør en sej dans), som opføres til det store danseshow i slutningen af sæsonen. Her er der plads til alle der kan lide at danse, især alle dem der elsker gode disney melodier.

 

Prøvetime er forbeholdt uge 2 – tilmelding og betaling skal ske inden 18. januar 2024