Dans

Undervisere

Maria Kronborg

Underviser: Dans (hold 4, 5, 6)

Kirstine Dick Henriksen

Underviser: Dans (hold 6)

Nanna Florczak

Underviser: Dans (hold 7 og 12)

Emma Normann Hansen

Underviser: Dans (hold 1, 2, 3)

Lærke Løkkegaard Wiggers

Assistent: Dans (hold 1 og 12)

Holdene

Mandag

 

Hold 7: Performing Dance – begynder/let øvede (10-12 år)
Tid: Mandag 17.15-18.45
Underviser: Nanna Florczak (Lærke Løkkegaard Wiggers)
Pris: 650 kr.

Om hold 7:
Dette hold er for nybegyndere/let øvede, så alle kan være med uanset, hvor mange gange man har danset. Vi vil beskæftige os med at lære teknik, smidighed og dansetrin indenfor moderne dans, showdans, ballet og HipHop.
 
Denne teknik og disse dansetrin vil vi videreføre i koreografier, så allerede kendte dansetrin bliver sammen sat til hele danse, som vi vil lære i løbet af sæsonen. Fokus er på at vi alle skal have det sjovt med at danse samtidig med, at man vil opleve en individuel udvikling indenfor forskellige dansegenre i løbet af sæsonen.
 

 

Hold 12: Mini danse Trolls (5-6 år)
Tid: Mandag 16.30-17.15
Underviser: Nanna Florczak (Lærke Løkkegaard Wiggers)
Pris: 525 kr.

Om hold 12:
På dette hold vil det hele handle om danseglæde, og det at have en dansefest til god musik, som vi kender. På holdet skal vi finde rytmen i kroppen til musik, som vi skal lave små koreografier til.
 
Disse koreografier bliver skabt ud fra de dansetrin, som vi lærer til hver træning, og som vi øver os på igennem sæsonen. Holdet er for alle der har lyst til at danse og til at have en fest med andre danseglade børn.
 
 
 

Tirsdag

 

Hold 4: Performing Dance – øvede (10-12 år)
Tid: Tirsdag 16.30-18.00
Underviser: Maria Kronborg
Pris: 650 kr.

Om hold 4:
Performing dance, hvad er det? For mig er det et god blanding af alle mulige stilarter, såsom, balletteknik, jazz, hiphop/House, showdans, moderne og meget mere. Det betyder, at går du på et af mine hold kommer du til at prøve en masse forskelligt igennem sæsonen, og hvor koreografierne kommer til at afspejle holdets forcer og interesser, samtidig med at det er varieret, således at der er noget for alle.

Vi træner både smidighed, styrke, danseteknik, koordination og hukommelse, samt lære nogle forskellige koreografier vi kan vise til opvisningen, til foråret. 

Det er et øvet hold og det betyder at du skal have gået til dans nogle år, hvor du kan basal grundteknik, med lidt ekstra oveni. 

På dette hold bliver du presset lidt ekstra, så du bliver dygtigere, samtidig med at du lærer nye fagtermer og teknikker. Dette hold rummer altid danselystne og nysgerrige elever, som brænder for det de laver. Der skabes altid et trygt undervisningsrum, hvor kreativiteten har mulighed for at udfolde sig. Vi er fjollede, vi er seriøse og vi er koncentreret til alle timer og hygger os altid. 

Hvis du er i tvivl om, om du er begynder/letøvet/øvet, så kom ned til en prøvetime og så snakker vi om det efterfølgende. Nanna Florczak har hold i samme aldersgruppe, hvor det blot er begynder/letøvet og nogle gange anbefaler vi at du starter der, inden du rykker videre til det næste hold. Dette gør vi fordi det skal være sjovt og fedt at danse hele tiden og vi sætter dig på det hold, vi/du synes vil skabe den bedste sæson for dig.

 

Hold 5: Performing Dance (13-16 år)
Tid: Tirsdag 18.00-19.30
Underviser: Maria Kronborg
Pris: 650 kr.

Om hold 5:
Performing dance, hvad er det? For mig er det et god blanding af alle mulige stilarter, såsom, balletteknik, jazz, hiphop/House, showdans, moderne og meget mere. Det betyder, at går du på et af mine hold kommer du til at prøve en masse forskelligt igennem sæsonen, og hvor koreografierne kommer til at afspejle holdets forcer og interesser, samtidig med at det er varieret, således at der er noget for alle.

Vi træner både smidighed, styrke, danseteknik, koordination og hukommelse, samt lære koreografier, vi kan vise til opvisning i foråret.

Det er et blandet hold hvor du kan komme selvom du er begynder, let øvet eller øvet, bare du elsker at danse og lære. Nogle kan meget på det hold og andre kan ikke, men der er plads til alle og vi hjælper alle sammen hinanden gennem de trin der er svære og nemme. Holdet emmer altid af stor danselyst og glæde, hygge og grin. På dette hold arbejder vi også meget med kropsbevidsthed og kropsoplevelse og sammenhold, således at vi kommer væk fra det der kan opleves pinligt eller mærkeligt. Eleverne på dette hold altid bliver en del tættere, da vi skaber et trygt undervisningsrum, hvor der er plads til fejl, som øger din læring.

Dans er sjovt, mærkeligt, kreativt og flot og det er der plads til at dyrke på mine hold.

 

 

 

 

 

Hold 6: Performing Dance (Fra 16 år)
Tid: Tirsdag 19.30-21.00
Undervisere: Maria KronborgKirstine Dick Henriksen
Pris: 650 kr.

Om hold 6:
16+ holdet er en god blandet skare af folk der altid har danset, ønsker at lære at danse eller blot er der for hyggen og motionen. Derfor sættes niveauet altid efter hvilke elever der går på holdet den pågældende sæson. Det betyder at der er plads til alle uanset baggrund og niveau.

På dette hold er der også god plads til ønsker til stilart, kreativitet og idéskabelse, sammen med holdets elever og underviser.

Holdet har to undervisere i Maria og Kirstine. Det vil få den betydning, at der i perioder vil blive arbejdet intensivt med en stilart og i en periode intensivt med en anden stilart. 

Kirstine er primært hiphop/House og grunding(grounding) underviseren, hvor Maria primært vil stå for at undervise i jazz, musical, showdans og kropsbevidsthed. 

Underviserne snakker og arbejder altid sammen om at  få tilrettelagt en undervisning, som opretholder holdets interesser.

          

 

 

 

 

 

 

Torsdag

 

Hold 1: Mini danse Trolls (4-5 år)
Tid: Torsdag 16.00-16.45
Underviser: Emma Normann Hansen (Lærke Løkkegaard Wiggers)
Pris: 525 kr.

Om hold 1:
Er du mellem 4-5 år, elsker du at danse og kan du godt lide god musik? Så kom og vær med på lige netop dette hold! (OBS. 3-årige er velkomne, så længe de fylder 4 i sæsonen). Med leg og højt humør arbejder vi med rytme, motorik, koordination, teknik, udtryk og seje dansetrin.

Vi danser til alt fra mgp, disney og klassiske børnemelodier & så øver vi på koreografier (sammensætning af fede trin, der udgør en sej dans), som opføres til det store danseshow i slutningen af sæsonen. Her er der plads til alle der kan lide at danse, især alle seje mini danse trolls!

 

Hold 2: MGP Movers (6-8 år)
Tid: Torsdag 16.45-17.45
Underviser: Emma Normann Hansen
Pris: 550 kr.

Om hold 2:
Er du mellem 6-8 år, elsker du at danse og kan du godt lide god musik? Så kom og vær med på lige netop dette hold! Med leg og højt humør arbejder vi med rytme, motorik, koordination, teknik, seje dansetrin samt udtryk – at fortælle og formidle en historie igennem bevægelser.

Vi danser til alt fra mgp, disney og klassiske børnemelodier & øver på koreografier (sammensætning af fede trin, der udgør en sej dans) som opføres til det store danseshow i slutningen af sæsonen. Her er der plads til alle der kan lide at danse, især dem der elsker at rokke med til fede MGP hits.

 

Hold 3: Disney Dancers (8-10 år)
Tid: Torsdag 17.45-18.45
Underviser: Emma Normann Hansen
Pris: 550 kr.

Om hold 3:
Er du mellem 8-10 år, elsker du at danse og kan du godt lide god musik? Så kom og vær med på lige netop dette hold! På dette hold arbejder vi med rytme, motorik, koordination og teknik. Vi arbejder ligeledes med at udtrykke os igennem dansen og fortælle en historie. Vi danser til alt fra mgp, disney & nutidens største hits & lærer koreografier (sammensætning af fede trin, der udgør en sej dans), som opføres til det store danseshow i slutningen af sæsonen. Her er der plads til alle der kan lide at danse, især alle dem der elsker gode disney melodier.

 

Prøvetime er forbeholdt uge 2 – tilmelding og betaling skal ske inden 20. januar 2023