Undervisere

Maria Kronborg

Underviser: Dans (hold 4, 5, 6)

 

Mit navn er Maria Kronborg og jeg er daglig leder og danseunderviser på vinterskolen. Jeg runder snart de 30 år og har en faglig baggrund som psykomotorisk terapeut og en 1åårig danseuddannelse. I øjeblikket bruger jeg min tid på at læse til socialrådgiver, hvor børn og unge er mit primære interesseområde. 

Jeg har undervist på vinterskolen i de sidste 12 år i primært show/performance og hiphopdans og primært i aldersgruppen 9 – 18+ år. Derudover har jeg været daglig leder af vinterskolen de sidste 8 år. 

Vinterskolen er mit hjertebarn og jeg brænder for at give alle der kommer på vinterskolen en god oplevelse, lærerige timer og et stort fællesskab. Værdien ligger, for mig, i at skabe et undervisningsrum, hvor der er plads til alle og hvor der er plads til fejl, sjov og aha-oplevelser. 

Ud over at bruge mange skønne timer på vinterskolen, er jeg også en aktiv del i voldspillets forestillinger, hvad enten det er på eller bag scenen. Voldspillet er, for mig mit andet hjem, hvor der skabes gode minder, fællesskaber, sammenhold, samtidig med at der er plads til de hårde og mere trælse timer, som i sidste ende skaber noget helt unikt. 

Jeg glæder mig utrolig meget til at skulle undervise og lede endnu en sæson, på vinterskolen. Derfor kan jeg kan love at det bliver farverigt, sjovt, hyggeligt, hårdt, afslappende og helt igennem en fantastisk sæson, som du vil opleve. 

Vi ses!

Emma Normann Hansen

Underviser: Dans (hold 1, 2, 3)

 

Jeg har haft fornøjelsen af at undervise de mindste, i sammenlagt to år og jeg glæder mig til endnu en skøn sæson. Til daglig læser jeg Psykomotorik på Københavns Professionshøjskole i Hillerød og inde længe, bliver jeg færdiguddannet; Psykomotorisk Terapeut. Dette er naturligvis medvirkede til, at jeg har kufferten fuld af gode redskaber indenfor undervisning, pædagogik, motorik og psykologi, hvilket jeg aktivt benytter mig af i mine dansetimer.

Siden jeg var helt lille, har jeg danset: dette har jeg gjort mange forskellige steder og indenfor mange forskellige stilarter. Jeg spiller også teater, samt synger og er især glad for musicals; det er derfor også muligt, at I har set mig danse rundt på den store sommerscene, her hos Nyborg Voldspil, eller på en anden fynsk friluftsscene.

Jeg glæder mig til at sparke sæsonen i gang igen. Det er en kæmpe fornøjelse, at få lov til at sprede danseglæden hos de mindste. Kom og vær med!

Kirstine Dick Henriksen

Underviser: Dans (hold 6)

Mit navn er Kirstine, jeg er 26 år og jeg elsker at danse hiphop og house! Jeg har før været underviser på Vinterskolen og i denne sæson er jeg tilbage. Det glæder jeg mig helt vildt meget til!

Jeg skal dele 16+ holdet med Maria, hvor jeg skal undervise i hiphop og house. Jeg er i fuld gang med at forberede mig til den nye sæson! Så i dansesalen skrues der op for “umpti umpti” og for fed energi! Håber vi ses!

Nanna Florczak

Underviser: Dans (hold 7, 12)

Jeg hedder Nanna Florczak, og jeg er 24 år gammel. Jeg bor i Nyborg, men læser til dagligt en kandidat på Københavns universitet. Jeg startede med at danse, da jeg var omkring 10 år gammel, hvor jeg selv startede på Nyborg Voldspils vinterskole.

Jeg har siden medvirket i tre vinterforestillinger, 1 forårsforestilling og 1 sommerforestilling ved Nyborg voldspil, hvor jeg har medvirket som danser. Igennem de forskellige forestillinger jeg har medvirket i har jeg fået stor erfaring indenfor show/performance dans, men jeg har derudover en stor kærlighed for moderne dans, ballet og Hiphop.

Lærke Løkkegaard Wiggers

Assistent: Dans (hold 1, 12)

Jeg hedder Lærke og er 16 år gammel. Til hverdag går jeg i 2.g på Nyborg Gymnasium. I min fritid elsker jeg at danse. Jeg har selv danset og gået til drama på Vinterskolen i rigtig mange år.

De seneste par år har jeg været med i både sommer- og vinterforestillinger ved Nyborg Voldspil. Det giver mig en stor glæde at danse og stå på en scene, og den glæde håber jeg at kunne give videre. Jeg glæder mig til endnu en fantastisk sæson på Vinterskolen!

Benjamin Holmstrøm Nielsen

Underviser: Sang & Kor

 

Mit navn er Benjamin Holmstrøm Nielsen og jeg er kor og sang instruktør på Nyborg Voldspils Vinterskole. Jeg er 22 år og bor her i Nyborg. Jeg har sunget siden jeg var 5 år. Sang og musik betyder utrolig meget for mig, derfor er jeg meget glad for at kunne dele min viden og musik glæde med alle mine elever.

Jeg har undervist på Vinterskolen siden 2018 i både sang og drama. I år fokuserer jeg på min sang og kor undervisning og derfor vil jeg ikke undervise i drama i år. Til gengæld fortsætter Simon Skytte som drama underviser, så undervisningen er i trykke og kvalificeret hænder.

I år har jeg to hold; Young Preparing og Voksenkoret. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med undervisningen.

Det har været en kæmpe fornøjelse at undervise de voksne der tager sig tid til at komme og jeg er efter hver undervisningsgang gået der fra med et kæmpe smil på mine læber. Vi fortsætter succesen i den kommende sæson. Jeg glæder mig!

Udover at undervise på Vinterskolen er jeg også aktiv andre steder i Nyborg Voldspil. Jeg er typisk at finde på scenen både sommer og vinter, sidst i sommerens forestilling ”Mød mig på Cassiopeia”, jeg sidder også med i Nyborg Voldspils PR-udvalg. Her går arbejdet ud på at sørger for at komme ud til flest muligt, så vi kan tiltrække både publikummer, fremtidige skuespillere og alt den hjælp vi kan få bag scenen. Derudover sidder jeg også i Nyborg Voldspils venners bestyrelse. Vennerne er en støtteforening til Nyborg Voldspil, som har fokus på alle arrangementer og alt det sociale der hører med til at arbejde som frivillig hos voldspillet.

Jeg glæder mig til den kommende sæson. Vi ses!

Mads-Emil Frederiksen

Underviser: Drama

 

Mit navn er Mads-Emil og jeg underviser i drama og teatersport på Vinterskolen her.Jeg er 24 år gammel og bor i Odense, hvor jeg også er vokset op.I det daglige arbejder jeg i en børnehave og spiller en del teater og musicals ved siden af. Teater er noget jeg har dyrket siden jeg var lille, og har både modtaget undervisning fra professionelle undervisere og igennem det fynske amatørmiljø. Denne blandede bagage fra teater og mit arbejde med børn gør, at jeg føler mig godt klædt på til opgaven.Jeg glæder mig sådan til at komme rigtig i gang og se hvor vi kan nå hen, på den lidt korte tid her mit første år. Jeg har allerede haft en undervisningstime med begge mine hold og de er skønne at være i rum med.Til sommer bliver faktisk også mit første optrædende år i Nyborg, nemlig på voldens sommer-scene i ensemblet til “Cabaret”. Dette er noget jeg ser frem til da jeg kender mange her og synes det er en spændende forestilling – og så er det jo bare nogle fantastisk smukke og hyggelige omgivelser.Jeg glæder mig til at møde jer!