Undervisere

Maria Kronborg

Leder af Vinterskolen

Underviser: Performing Dance (hold 4, 5, 6)

 

Mit navn er Maria Kronborg og jeg er daglig leder og danseunderviser på vinterskolen. Jeg er 31 år og har en faglig baggrund som psykomotorisk terapeut og en 1 årig danseuddannelse. I øjeblikket bruger jeg min tid på at læse til socialrådgiver, hvor børn og unge er mit primære interesseområde. 

Jeg har undervist på vinterskolen i de sidste 14 år i primært show/performance og hiphopdans og primært i aldersgruppen 9 – 18+ år. Derudover har jeg været daglig leder af vinterskolen de sidste 10 år. 

Vinterskolen er mit hjertebarn og jeg brænder for at give alle der kommer på vinterskolen en god oplevelse, lærerige timer og et stort fællesskab. Værdien ligger, for mig, i at skabe et undervisningsrum, hvor der er plads til alle og hvor der er plads til fejl, sjov og aha-oplevelser. 

Ud over at bruge mange skønne timer på vinterskolen, er jeg også en aktiv del i voldspillets forestillinger, hvad enten det er på eller bag scenen. Voldspillet er, for mig mit andet hjem, hvor der skabes gode minder, fællesskaber, sammenhold, samtidig med at der er plads til de hårde og mere trælse timer, som i sidste ende skaber noget helt unikt. 

Jeg glæder mig utrolig meget til at skulle undervise og lede endnu en sæson, på vinterskolen. Derfor kan jeg kan love at det bliver farverigt, sjovt, hyggeligt, hårdt, afslappende og helt igennem en fantastisk sæson, som du vil opleve. 

Vi ses!

Emma Normann Hansen

Underviser: Minitrolls (Hold 1), MGP-Movers (Hold 2) og Disney Dancers (Hold 3)

 

Mit navn er Emma Normann Hansen, jeg er 29 år og så har jeg fornøjelsen af at undervise på vinterskolen på mit femte år. Jeg er lige fornylig blevet færdiguddannet psykomotorisk terapeut ved Københavns Professionshøjskole i Hillerød – så jeg har kufferten fuld af gode redskaber indenfor undervisning, pædagogik, motorik og psykologi, hvilket jeg aktivt benytter mig af i mine dansetimer.

Siden jeg var helt lille, har jeg danset: dette har jeg gjort mange forskellige steder og indenfor mange forskellige stilarter. Foruden at danse, spiller jeg også teater, samt synger og så er jeg især glad for musicals; det er derfor også muligt, at I har set mig på den store sommerscene, her hos Nyborg Voldspil, eller på en anden fynsk friluftsscene.

Jeg glæder mig til at sparke sæsonen i gang igen. Det er en kæmpe fornøjelse, at få lov til at sprede danseglæden hos de mindste. Kom og vær med!

Laura Wildt

Underviser: Minitrolls (Hold 12) og Performing Dance (Hold 7)

Mit navn er Laura Wildt og jeg er 29 år. Jeg er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet i Fredericia i 2021 og har siden medvirket i forskellige forestillinger og TV-serier. Senest har jeg spillet i Fredericia Musicalteaters opsætning af børnemusicalen “De 3 Små Grise” som én af de 3 små grise. Når jeg ikke underviser Minitrolls og Performance Dance holdene er jeg kunstnerisk leder for musicalskolen Stage Front i Vejle og freelance skuespiller.

Jeg er født og opvokset i Nyborg, og siden 2004 har jeg været aktiv i det fynske musicalmiljø, det være sig både Elite Teater men i særdeleshed Nyborg Voldspil. Jeg er bosiddende i Nyborg med min kæreste Thor og min søn Holger.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og have det sjovt med Jer!

Lærke Løkkegaard Wiggers

Assistent: Minitrolls (hold 1, 12)

Mit navn er Lærke, og jeg er assistent på vores to minitrolls dansehold. Jeg er 18 år og bor i Nyborg, og til hverdag går jeg i 3.g på Nyborg Gymnasium. Siden jeg var helt lille, har jeg elsket at danse, og jeg har også selv været elev på Vinterskolen i mange år.

De seneste år har jeg været med i både sommer- og vinterforestillinger hos Nyborg Voldspil. Senest var jeg med i sommerens forestilling ”Cabaret”, og  vinterforestillingen ”Troldmanden fra Oz”. Derudover går jeg også på MusicalTalentSkolen i Nyborg. Det giver mig en stor glæde at danse og stå på en scene, og den glæde håber jeg på at kunne give videre.

Jeg glæder mig til at se en masse glade elever til endnu en fantastisk sæson på Vinterskolen!

Benjamin Holmstrøm Nielsen

Underviser: Sang & Kor

 

Mit navn er Benjamin Holmstrøm Nielsen og jeg er kor og sang instruktør på Nyborg Voldspils Vinterskole. Jeg er 23 år og bor her i Nyborg. Jeg har sunget siden jeg var 5 år. Sang og musik betyder utrolig meget for mig, derfor er jeg meget glad for at kunne dele min viden og musik glæde med alle mine elever. Jeg har undervist på Vinterskolen siden 2018 i både sang og drama.

I år har jeg Voksenkoret og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med undervisningen.

Det har været en kæmpe fornøjelse at undervise de voksne der tager sig tid til at komme og jeg er efter hver undervisningsgang gået der fra med et kæmpe smil på mine læber. Vi fortsætter succesen i den kommende sæson. Jeg glæder mig!

Udover at undervise på Vinterskolen er jeg også aktiv andre steder i Nyborg Voldspil. Jeg er typisk at finde på scenen både sommer og vinter, sidst i vinterens forestilling ”Troldmanden fra Oz”. Jeg sidder også med i Nyborg Voldspils PR-udvalg. Derudover sidder jeg også i Nyborg Voldspils venners bestyrelse. Vennerne er en støtteforening til Nyborg Voldspil, som har fokus på alle arrangementer og alt det sociale der hører med til at arbejde som frivillig hos voldspillet.

Jeg glæder mig til den kommende sæson. Vi ses!

Mads-Emil Frederiksen

Underviser: Drama

 

Mit navn er Mads-Emil og jeg underviser i drama og teatersport på Vinterskolen her.Jeg er 24 år gammel og bor i Nyborg, men er vokset op i Odense.I det daglige arbejder jeg i en børnehave og spiller en del teater og musicals ved siden af. Teater er noget jeg har dyrket siden jeg var lille, og har både modtaget undervisning fra professionelle undervisere og igennem det fynske amatørmiljø. Denne blandede bagage fra teater og mit arbejde med børn gør, at jeg føler mig godt klædt på til opgaven.Jeg glæder mig sådan til at komme rigtig i gang og se hvor vi kan nå hen, på den lidt korte tid her mit første år. Jeg har allerede haft en undervisningstime med begge mine hold og de er skønne at være i rum med.I sommers havde jeg mit første optrædende år i Nyborg, nemlig på voldens sommer-scene i ensemblet til “Cabaret”, og fik efterfølgende lov til at være med i vinterforestillingen, “Troldmanden fra Oz” som Tinmanden. Jeg har nydt at være med, da jeg synes, at det var nogen spændende forestillinger – og så er det jo bare nogle fantastisk smukke og hyggelige omgivelser.Jeg glæder mig til at møde jer!