Flyv med ud i det himmelblå

Kom med en tur til stjernerne i sommeren 2022, hvor vi spiller den danske musicalklassiker "Mød mig på Cassiopeia" på den gamle Voldspilsscene.

Historien

Komponisten John Berger er gift med operetteprimadonnaen Irene. Man kan ikke påstå, de er lykkelig gift, og det er ved at trække op til en skilsmisse. Hun er nemlig begyndt at interessere sig for den flotte og charmerende flyverløjtnant Harry Smith.

På grund af de ægteskabelige forviklinger og den nagende skinsyge kan John Berger ikke skrive de manglende numre til den operette, der skal have premiere på Alhambra Teatret om fjorten dage. Teaterdirektøren Wolmer tordner, og det ser ud til, at forestillingen helt må aflyses. Komponisten er fortvivlet, fordi han er klar over, at Irene vil blive så rasende, at en forsoning er udelukket.

Forgæves forsøger han alt muligt for at komme i stemning, og han går bl.a. ind i på et kunstmuseum. Det er nemlig før hændt ham, at han er blevet inspireret af den klassiske skønhed, så måske kan Rosa Elias hjælpe med at få ham i kontakt med sin muse?

Forestillingen får en mere opdateret dialog, og der bliver arbejdet med opsætningen, så den bliver endnu flottere end tidligere. Instruktør og koreograf vil arbejde med at ”støve” forestillingen af og give den noget mere liv, uden at den mister sin sjæl. Og ikke mindst vil den stadig være fyldt med Kai Normann Andersens fantastiske musik, så man kan nynne med på "Flyv med", "Alene med en yndig pige", "Musens sang", "Gå ud og gå en tur", "Den allersidste dans" og mange flere.

Årets julegaveide

Vi glæder os til at tage jer med til Cassiopeia - billetsalget begynder den 1. december 2021 kl. 10
Køb billetter med halv pris på alle standard billeter til og med den 24. december som julegave til dig selv eller dem du holder af. 

Mød mig på Cassiopeia

15. juli til 6. august 2022 

Billetpriser
Kr. 125-295
(halv pris til og med den 24. december)

Voldspilsscenen
Møllebakken
5800 Nyborg

Billetsalget begynder d.1. december kl. 10

Kunstnerisk ledelse

Jesper Dupont
Instruktør

Johnny Jørgensen
Sang- og korinstruktør

Peter Friis
Koreograf

>