Mød mig på Cassiopeia

Flyv med ud i det himmelblå

Kom med en tur til stjernerne i sommeren 2022, hvor vi spiller den danske musicalklassiker “Mød mig på Cassiopeia” på den gamle Voldspilsscene.

Historien

Komponisten John Berger er gift med operetteprimadonnaen Irene. Man kan ikke påstå, de er lykkelig gift, og det er ved at trække op til en skilsmisse. Hun er nemlig begyndt at interessere sig for den flotte og charmerende flyverløjtnant Harry Smith.

På grund af de ægteskabelige forviklinger og den nagende skinsyge kan John Berger ikke skrive de manglende numre til den operette, der skal have premiere på Alhambra Teatret om fjorten dage. Teaterdirektøren Wolmer tordner, og det ser ud til, at forestillingen helt må aflyses. Komponisten er fortvivlet, fordi han er klar over, at Irene vil blive så rasende, at en forsoning er udelukket.

Forgæves forsøger han alt muligt for at komme i stemning, og han går bl.a. ind i på et kunstmuseum. Det er nemlig før hændt ham, at han er blevet inspireret af den klassiske skønhed, så måske kan Rosa Elias hjælpe med at få ham i kontakt med sin muse?

Det bliver en forestilling med et lidt mere nutidigt præg, dog med respekt for den skønne og sjove historie. Og ikke mindst vil forestillingen stadig være fyldt med Kai Normann Andersens fantastiske musik, så man kan nynne med på “Flyv med”, “Alene med en yndig pige”, “Musens sang”, “Gå ud og gå en tur”, “Den allersidste dans” og mange flere.

Vi ses under stjernerne på Volden!

Spisning og forplejning

Nyd en lækker Voldspilsmenu i vores spisetelt på Voldspilspladsen inden forestillingen.

Teltet åbner kl. 17.30, og menuen serveres fra kl. 18.30.

Der kan på dagen bestilles forfriskninger til pausen som vil stå klar ved jeres bord ved pausens begyndelse.

Derudover har vi vores salgsboder på pladsen med mulighed for at købe snacks, kolde og varme drikkevarer og meget andet, som du kan nyde før eller under forestillingen.

Mød mig på Cassiopeia

15. juli til 6. august 2022 kl. 20.00
Ingen forestilling søndage og mandage

Billetpriser
Prisgruppe A: 295 kr.
Prisgruppe B: 275 kr.
Prisgruppe C: 175 kr.
Børn under 13 år: 175 kr.
(kun prisgruppe B og C)

Inkl. 20 kr. billetgebyr.

Pensionister og efterlønsmodtagere: 150 kr.
Gælder kun forpremiere 14. juli 2022

Er du abonnent på et af Jysk Fynske Mediers 15 dagblade, f.eks. Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis, se da din særlige billetpris på avisfordele.dk 

Voldspilsscenen
Møllebakken
5800 Nyborg

Kunstnerisk ledelse

Jesper Dupont
Instruktør

Johnny Jørgensen
Sang- og korinstruktør

Peter Friis
Koreograf

Susanne Vibæk Svanekier
Kapelmester

>