Tag hele familien med et sted over regnbuen

TROLDMANDEN FRA OZ er en fantastisk og eventyrlig fortælling om pigen Dorothy, der bor på en gård i Kansas, sammen med sin tante og onkel. Dorothy drømmer om et liv langt væk fra hendes grå virkelighed, og tror på at der “må være noget mere” derude på den anden side af regnbuen, som Judy Garland så ikonisk synger i filmen fra 1939 (“Over The Rainbow”, vandt en Oscar for bedste sang).

Historien

Historien er baseret på L. Frank Baums børnebog (The Wonderful Wizard of Oz) fra 1900 og selvom det er en historie med mere end 100 år på bagen, så er fortællingens budskaber om venskab og familie lige så vigtige og aktuelle i dag, og nogle af grundene til at den er blevet den klassiker den er.

Da en orkan rammer gården i Kansas, bliver Dorothy og hendes hund Toto ført til det magiske land; Oz. Og her starter eventyret for alvor. Hun møder hekse, gode og onde, og skaber nye venner der følger hende på rejsen; Fugleskræmslet der mangler sin hjerne, Tinmanden uden hjerte og til sidst Løven der har mistet sit mod.

Deres færd fører dem til Smaragdbyen, hvor de søger audiens hos Troldmanden fra Oz, der skal hjælpe Dorothy med at komme hjem igen. Men det er selvfølgelig ikke så let som de troede… og ikke alt er som det udgiver sig for.

Filmen TROLDMANDEN FRA OZ blev vist på landsdækkende amerikansk fjernsyn i 1959 med stor succes, hvorefter den blev en årlig fjernsynstradition, og genudsendelserne gjorde den til en af tiderness mest berømte film og til den muligvis mest sete film på TV overhovedet. Forestillingen er fyldt med smukke sange og tekster som fx. ”Follow the Yellow Brick Road”, ”We’re Off to See the Wizard” og selvfølgelig ”Somewhere Over the Rainbow”.

Vi glæder os til at invitere publikum ind for at se vores version af forestillingen, tilpasset Nyborg Voldspil og scenen på Slotsmøllen.

Troldmanden fra Oz

17. november til 17. december 2023

Torsdage: Kl. 19.00
Fredage: Kl. 19.00
Lørdage: Kl. 11.00 og 15.00
Søndage: Kl. 11.00 og 15.00

Billetpriser:

Voksne: 175 kr.
Børn under 13 år: 125 kr.

Billetpriser er inkl. 20 kr. billetgebyr,
men uden 5 kr. ordregebyr på hele ordren.

Slotsmøllen
Torvet 12
5800 Nyborg

Aldersgrænse:

Forestillingen anbefales fra 6 år og opefter.

Kunstnerisk ledelse

Mikal Korsgaard Larsen
Instruktør

Johan Berg
Sang- og korinstruktør

Maria Kronborg
Koreograf

Kristoffer Nybye
Kapelmester

Michael Nøhr
Kostumier

Malene Højme Ilskov
Scenograf