Bliv Voldspiller

Nyborg Voldspil er ikke bare alle dem som publikum ser på scenen, det er også – og især – alle de frivillige, der arbejder hele året rundt for at få tandhjulene i det store maskineri til at fungere.

Her kan du læse lidt mere om de enkelte afdelinger og henvende dig, hvis du har lyst til at blive en del af det sociale fællesskab vi har som Voldspillere.

Scenebyg

Føler du dig godt tilpas med værktøj eller malerpensler ved hånden og en masse forskelligt materiale at arbejde i? Så er der plads til dig i scenebyg, hvor vi bygger kulisserne og scenografien som forestillingerne er “pakket ind” i, både under åben himmel om sommeren og indendørs på Slotsmøllen om vinteren. Vi arbejder hele året, og der kan altid bruges nye der har lyst til at tage fat.

Restaurationen

Vil du være med til sørge for, at vores publikum kan stille sulten og slukke tørsten? Kan du sælge mad, drikkevarer og snacks med et smil på læben? Så er restaurationen der du hører til, for der kan du både stå i vores snackbar på Slotsmøllen eller på Voldspilspladsen, hjælpe til i spiseteltet eller sørge for at der er styr på køkkenet omme bag det hele. Man må tage lige så mange eller få vagter man kan overkomme, og der er altid tid til en kop kaffe mens forestillingen kører.

Kontrollen

Vil du være med til at guide vores publikummer på plads og have overblik over publikumsområdet? I kontrollørkorpset bliver der både tjekket billetter, anvist vej og i det hele taget sørge for, at publikum har det rart, mens de er på besøg på Voldspillet. Bonus: Du får lov at se den forestilling du arbejder på indtil flere gange.

Teknik

Er du interesseret i lyd, lys og alt det tekniske bag en forestilling? Har du kendskab til betjening af udstyret, som får det hele til at glide? Vi har et professionelt teknisk setup, men der er altid brug for folk, som har lyst til at afvikle lyd og lys under forestillingerne, og du lærer en masse om hvordan man får det hele til at glide både foran og bag scenen.

Hår/sminke

Har du lyst til at få skuespillerne til at få præcis det look, der skal bruges i en forestilling? Har du en makeupartist gemt i maven eller kan finde ud af at betjene krølle- og fladjern? Så skulle du tage at blive en del af hår og sminke, hvor der lægges det rette touch i ansigterne på de medvirkende og får dem til at skinne i projektørlyset på scenen.

Marketing/PR

Ved du alt om sociale medier og annoncering? Vil du være med til at lave de gode historier og sælge en masse billetter til forestillingerne? Så kan du blive en del af marketing/PR-gruppen, hvor vi arbejder med alle de ting bag kulissen, som du ser på Facebook, Instagram, TikTok og rundt omkring i forskellige medier, og meget af det kan du endda lave hjemme foran din egen computer.

Systue

Har du flair for nål og tråd og vil være med til at skabe de flotte kostumer, som kan ses i forestillingerne? Vil du være med til hyggeligt samvær oppe øverst i Slotsmøllen? Så skulle du tage at blive sydame (ja, der er flest af hunkøn!). Et krav er dog, at du har styr på forskellige teknikker, såsom færdigheder på en sygmaskine og et kendskab til at overlocke. Et andet krav er, at du kan tilpasse din kalender sådan, at du har mulighed for at møde op hver onsdag fast. Der vil dog komme perioder hvor flere dage om ugen kan blive nødvendige. En gang i mellem også weekender! Kan du krydse disse kriterier af, så skynd dig at melde dig til systuen!