Willkommen, bienvenue, welcome!

Sommeren 2023 byder på en tur til 1920’ernes dekadente Berlin, hvor drømmene lever selvom hverdagen er hård og fremtiden stadig mere og mere dyster. Byen er et brølende mekka for de skamløst umoralske og uanstændigt frisindede. Her er køn og kønsroller flydende størrelser, seksualiteten er fri, og outsidere i alle afskygninger drages dertil.

Historien

Den unge amerikanske forfatter Cliff Bradshaw ankommer til Berlin i slutningen af 1920'erne, hvor han møder Ernst Ludwig, der giver ham adressen til et pensionat hvor han kan bo billigt. På natklubben Kit Kat Club ser han det berlinske natteliv udfolde sig i fuldt flor, og særligt den engelske sangerinde og værtinde, Sally Bowles, fanger hans interesse. Hun opdager også ham, og næste dag flytter hun ind på hans værelse på pensionatet.

Livet er dog ikke nemt i en verden, hvor nazismen bliver mere og mere synlig, og det løsslupne liv får trange kår. Samtidig ender Cliff og Sally i forskellige forviklinger, både med deres husvært Fräulein Schneider og hendes bejler, den jødiske frugthandler Herr Schultz, samtidig med at Ernst bliver mere og mere involveret i lyssky forretninger.

I syndens tempel – Kit Kat Club – betragtes livet som en kabaret uden tanke på morgendagen fra Emcee'en og cabaret-danserne. Men Hitlers magtovertagelse er nær, og fra hans uhyggelige nazistiske hær høres ekkoet allerede: “Tomorrow Belongs To Me”.

Det kan godt være handlingen foregår i 1920’erne og 1930'erne, men Cabaret er stadig foruroligende moderne og vedkommende for den tid vi lever i netop nu; seksualitet, kønsroller, undertrykkelse af minoriteter, økonomisk krise og en lurende krig i horisonten.

Forestillingen er fyldt med Kander & Ebb's skønne musik og fantastiske danseoptrin i bl.a. “Willkommen”, “Money”, “If You Could See Her” og “Cabaret”.

Vi glæder os til at se jer på Volden i sommeren 2023 til Cabaret!

Cabaret

21. juli til 12. august 2023 kl. 20.00
Ingen forestilling søndage og mandage

Billetpriser
Prisgruppe A: 295 kr. (børn: 155 kr.)
Prisgruppe B: 250 kr. (børn: 135 kr.)
Prisgruppe C: 195 kr. (børn: 105 kr.)
Prisgruppe D: 150 kr. (børn: 85 kr.)
Børnepriser gælder for børn under 13 år

Inkl. 20 kr. billetgebyr.

Pensionister og efterlønsmodtagere: 150 kr.
Gælder kun forpremiere 20. juli 2023

Er du abonnent på et af Jysk Fynske Mediers 15 dagblade, f.eks. Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis, se da din særlige billetpris på avisfordele.dk 

Forpremiere onsdag d. 19. juli 2023 kl. 19.00 for Den Humanitære Fond 
Overskuddet fra billetsalget går ubeskåret til forskningsmæssige, humanitære, kulturelle, sociale og uddannelsesmæssige formål.
Billetpris: KUN 175 kr. inkl. kaffe og kage i pausen.
Billetter til denne forpremiere kan købes via dette link: Den Humanitære Fond

Voldspilspladsen 
Møllebakken 6
5800 Nyborg

Kunstnerisk ledelse

Jesper Dupont
Instruktør

Johnny Jørgensen
Sang- og korinstruktør

Peter Friis
Koreograf

Kristoffer Nybye
Kapelmester

Michael Nøhr
Kostumier

Camilla Bjørnvad
Scenograf