En julekomedie for hele familien

Kom med til ægte gammeldags julestemning på Slotsmøllen, når vi byder indenfor til årets familieforestilling “Jul i Gammelby”

Historien

Det er en rigtig nostalgisk juleforestilling, der handler om købmanden Herman, der også er borgmesteren i Gammelby, og hans familie. Da fragtskibet det gode skib Haabet endnu ikke er kommet i havn, er han ved at gå til af bekymring, og han proklamerer derfor at sker det ikke, bliver der ingen julefest i år – altså at julen må aflyses! Men – Det vil julenisserne, der bor på loftet i købmandsgården, ikke finde sig i, så i ledtog med købmandens børn, Mads og Mette, finder de på drillerier, der skal overbevise købmanden om, at julen ikke kan aflyses!

“Jul i Gammelby” fra 1979 åbnede virkelig op for tv-julekalenderen som et samlingspunkt for familien. Julestemningen blev for alvor dominerende, og nostalgien fik lov at fylde. Og Nyborg Voldspils version af “Jul i Gammelby” bliver netop det: Nostalgisk, hyggelig, ”julet” og en kærlighedserklæringen til julen. Julen er hjerternes fest, og dette års vinterforestilling er fyldt med kærlighed, og skal minde os om de vigtige ting i livet, og bringe os tættere sammen med dem vi holder allermest af.

Jul i Gammelby

11. november til 11. december 2022
Fredage: Kl. 19.00
Lørdage: Kl. 11.00 og 15.00
Søndage: Kl. 11.00 og 15.00

Billetpriser
Voksne: 175 kr.
Børn under 13 år: 125 kr.
Inkl. 20 kr. billetgebyr.

Slotsmøllen
Torvet 12
5800 Nyborg

Kunstnerisk ledelse

Mikal Korsgaard Larsen
Instruktør

Kristine Becker Lund
Sang- og korinstruktør

Maria Kronborg
Koreograf

Kristoffer Nybye
Kapelmester